Cabriokap herstellen in één behandeling

U bent de trotse bezitter van een cabrio. Gefeliciteerd! Er gaat maar weinig boven rijden met de kap naar beneden. Als eigenaar weet u ook als geen ander dat weersinvloeden, algen, schimmels en bacteriën uw kostbare cabriokap danig aan kunnen tasten.

Cabriokap reinigen

Wist u dat u na elk gebruik in de regen de cabriokap moet afnemen? Dat u de kap alleen met zeep kunt schoonmaken als het sop geen bijtende bestanddelen bevat (chlorides en dergelijke)? En dat u na afloop met droge doeken de kap zo goed mogelijk moet drogen? Dat geldt voor alle soorten cabriokappen. Of ze nu zijn geimpregneerd met een waterafstotend middel of niet.

cabriokap

Regelmatig onderhoud

De meeste bezitters reinigen hun cabriokap niet regelmatig genoeg. Vuil hoopt zich dan snel op. Dat biedt een voedingsbodem voor schimmels, algen en bacterien. Vooral in de stikselnaden is er volop gelegenheid voor bacterien om zich te nestelen. Met alle gevolgen van dien.

Cabriokap in één behandeling weer als nieuw

JOVE Car Cleaning kan uw cabriokap grondig reinigen met als eindresultaat een kap die er als nieuw uitziet. De polymere emulsie die wij gebruiken lost alle verontreingingen op en legt een beschermende coating om elke vezel die zowel vuilafstotend is als anti-statisch.

Wilt u meer informatie? Bel 06 – 50 97 66 78.

Vrijblijvende offerte

Direct een afspraak voor een vrijblijvende offerte maken? Vult u dan het formulier in.

13 + 10 =