Interieur reinigen

Het interieur reinigen van uw auto, camper, caravan, boot of bus is voor ons dankzij onze professionele aanpak altijd weer een dankbare opdracht. De reacties zijn unaniem: “Zo zag het eruit toen ik hem pas kocht” en “Werkelijk weer als nieuw”.
 

Professioneel interieur reinigen

Wij gebruiken alleen maar biologisch afbreekbare stoffen. Ook onze werkwijze houdt rekening met ons milieu. Gebruikte materialen bieden wij aan voor recycling. Afval afkomstig uit de objecten die wij reinigen scheiden wij eerst voordat wij het afvoeren. Met deze duurzame professionele aanpak onderscheidt JOVE Car Cleaning zich.
 

Een fris interieur

Wilt u weer genieten van een fris interieur? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen via 06 – 50 97 66 78 of u gebruikt het formulier op deze pagina. Zorgen wij dat u voor een betaalbaar tarief weer kunt genieten van een frisse werkomgeving voor uzelf en uw passagiers.
 
interieur reinigen-auto-boot-caravan-jove car cleaning-zeist

Vrijblijvende offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het professioneel reinigen van het interieur van uw voer- of vaartuig? Vult u dan het formulier svp in.

3 + 8 =