Uitdeuken zonder spuiten

Kent u die vervelende deukjes? Een kras van een fietsstuur, een vouw van een openslaande deur, een bolle deuk van een winkelwagentje? Ze ontsieren de carrosserie en ze vallen direct op zodra het licht erop schijnt. Als de deuk of kras oppervlakkig is zonder dat het onderliggende metaal is beschadigd, kunnen wij voor u de deukjes en krassen zonder spuiten herstellen. Dat scheelt in uw portemonnee. Overspuiten is niet goedkoop en in het gunstigste geval bent u de auto een halve week kwijt. Meestal langer.
 

Als nieuw

Het resultaat is een carrosserie oppervlak dat eruit ziet als nieuw. Zonder opvullen, zonder spuiten. Uitdeuken zonder spuiten vergt veel materiaal gevoel. Door te kloppen, te duwen en te trekken op, tegen en aan het plaatstaal keert de oorpsronkelijke vorm terug met behoud van de originele laklagen. Een uiterst nauwkeurig werkje dat niet zonder gevoel voor plaatmateriaal lukt. Aan ons is het toevertrouwd. Met meer dan vijftien jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw auto, camper of bus vrij is van deukjes zonder te spuiten.
 

Informatie en offerte

Of in uw geval het mogelijk is om oppervlaktebeschadigingen te verwijderen door uitdeuken zonder spuiten, kunnen wij direct vertellen na inspectie van de beschadigingen. Vraagt u daarom geheel vrijblijvend gerust een offerte aan. Het formulier is zo ingevuld. Of u belt direct met: 06 – 50 97 66 78. Wij staan voor u klaar

uitdeuken-zonder-spuiten-jove car cleaning-zeist

Vrijblijvende offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uitdeuken zonder spuiten van uw voertuig? Vult u dan het formulier svp in.

9 + 14 =