Steenslag reparatie

 

Steenslag is soms niet te voorkomen. Ook al houdt u voldoende afstand tot uw voorliggers aan opdwarrelend gruis ontkomt u niet. Door de snelheid zorgt het zwaardere gruis voor beschadigingen van uw autolak. Meestal vindt u steenslag op de voorzijde van de motorkap. Maar ook de onderkant aan de voorzijde en de zijkanten van uw auto kunnen lijden onder steenslag. Wat dacht u van de spatborden? Uw eigen wielen gooien natuurlijk ook het nodige gruis op.
 

Onzichtbaar bijwerken

De gemakkelijkste manier om steenslag te repareren, is aantippen met een verfkwastje die u bij uw dealer kunt kopen. Heeft u echter metallic lak dan volstaat dat niet. Het resultaat is dan te vergelijken met een paddestoel met stippen. Wilt u steenslag professioneel repareren dan is het nodig dat u tenminste een twee componenten behandeling toepast. Wij kunnen steenslag onzichtbaar voor u bijwerken tegen een betaalbaar tarief. Ook beschermfolie aanbrengen is een dienst die wij aanbieden. Beschermfolie aanbrengen is wel relatief kostbaarder.
 

Afspraak maken?

Wilt u steenslag onzichtbaar gerepareerd hebben? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer: 06 – 50 97 66 78 of gebruikt u liever het aanvraagformulier op deze pagina? Wij geven u graag een vrijblijvende offerte voor steenslag reparatie van uw auto, camper of bus.

steenslag reparatie zeist jove car cleaning

Vrijblijvende offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte voor stenslag raparatie van uw voertuig? Vult u dan het formulier svp in.

3 + 10 =